Εμπορικές – Λογιστικές Εφαρμογές

 

Τα Απαραίτητα Εργαλεία για κάθε Επιχείρηση

Η iFixn Solutions Project, έχοντας βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς στο χώρο των επιχειρήσεων, σας προτείνει εφαρμογές που καλύπτουν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες των μικρομεσαίων & μεγάλων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως δραστηριότητας.

Οι εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές σε μία επιχείρηση  είναι πανίσχυρα εργαλεία που διαχειρίζονται τις οικονομικές συναλλαγές με πελάτες και προμηθευτές ενώ έχουν άμεση εικόνα στα διάφορα τμήματα της εταιρίας σας όπως (ταμείο, αποθήκη, κλπ. )

Το πληροφοριακό σύστημα ERP μιας επιχείρησης αποτελεί στρατηγική επιλογή. Δημιουργεί  τις απαραίτητες υποδομές και παρέχει εργαλεία που στηρίζουν την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη για πολλά χρόνια.

Η iFixn Solutions Project, συνεργάζεται με  κατασκευαστές λογισμικού που χρησιμοποιούν πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής, βασισμένες σε υψηλά διεθνή πρότυπα. Η επιλογή της εμπορικής εφαρμογής εξαρτάται κυρίως από τις ανάγκες της επιχείρησης.  Απώτερος σκοπός είναι να σας απαλλάσσει από περιττές διαδικασίες και να εξοικονομεί χρόνο και πόρους, για να μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών και των προιόντων σας.

Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις γνώσεις μας στον τομέα των εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών και ανακαλύψτε ένα πρακτικό και αξιόπιστο τρόπο για να οργανώσετε σωστά την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας σας υποστηρίζει και μετά την αγορά του λογισμικού. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση τους στα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησής σας και διασφαλίζουμε τη σωστή χρήση τους εκπαιδεύοντας εσάς και το προσωπικό σας.

Η iFixn Solutions Project είναι επίσημος μεταπωλητής της Epsilon Net προωθώντας όλες της προιοντικές λύσεις της για λογιστικές εφαρμογές.

Επισης η iFixn Solutions Project κατασκευαζει αποκλιστηκα δικαιστης εφαρμογες CRM, HRM, Project Managment κ.α.

CRM

PMS

,,,

,,,