Δορυφορικός Εντοπισμός

 

Ο πιστός σας Συνεργάτης

Η iFixn Solutions Project έχοντας βαθιά γνώση και εμπειρία σε συστήματα πληροφορικής και επικοινωνιών μετά από εκτεταμένη έρευνα στην Ελληνική αγορά και σε συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού παρουσίασε την εφαρμογή GPS Tracer Management Platform.

Το GPS Tracer Management Platform είναι μια προηγμένη εφαρμογή δορυφορικού εντοπισμού που χρησιμοποιεί εργαλεία στηριζόμενα σε ώριμες και δοκιμασμένες τεχνολογίες και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τις θέσεις των οχημάτων σας, να δείτε τις διαδρομές που έχουν διανύσει καθώς και να εξάγετε μέσα από μια πολύ φιλική για το χρήστη εφαρμογή πολύτιμες πληροφορίες όπως ταχύτητα, θερμοκρασία κινητήρα, χρόνο στάσης κ.α.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και των εντοπισμό προσώπων (παιδιών ηλικιωμένων κ.τ.λ.) ή αντικειμένων και μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως σε οτιδήποτε ζητηθεί εντός των τεχνικών δυνατοτήτων του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον δορυφορικό εντοπισμό και την εφαρμογή της εταιρείας μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.